ادعای سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ایرانی: آمریکا به دنبال تنش بود نه راه حل در مذاکرات هسته‌ای سفیر آمریکا در اراضی اشغالی: گزارش‌ها درباره به رسمیت شناختن فلسطین توسط ترامپ اشتباه است واکنش سفارت هند در ایران به بی‌احترامی به عراقچی در یک برنامه تلویزیونی هندی عراقچی: اگر هدف از مذاکرات با آمریکا، ابراز اطمینان از عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای باشد، رسیدن به یک توافق کاملاً در دسترس است شهباز شریف: ما در جنگ پیروز شدیم هند: پاکستان توافق آتش‌بس را نقض کرد عراقچی: ایران از هیچ‌یک از حقوق ملت خود عقب‌نشینی نخواهد کرد پاسخ نمایندگی ایران به ادعایی درباره ارسال لانچر موشک فتح به روسیه عراقچی وارد قطر شد آتش‌بس بین هند و پاکستان دوام نیاورد رئیس پارلمان لبنان: عادی سازی روابط با اسرائیل به هیچ وجه اتفاق نخواهد افتاد القسام پیام جدید یک اسیر اسرائیلی را منتشر کرد استقبال ایران از اعلام آتش‌بس بین هند و پاکستان روایت عربستان از دیدار بن‌فرحان و عراقچی رئیس‌جمهور عراق: روابط خوبی با ایران و آمریکا داریم

اعتصاب، حمل‌ونقل عمومی آلمان را فلج کرد

اعتصاب‌ها در بخش‌های حمل‌ونقل عمومی در ایالت بایرن آلمان در اعتراض به عدم‌توافق با کارفرمایان بر سر دستمزدها منجر به اختلالاتی شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۲ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 20
کد خبر: ۱۸۴۹۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، هزاران کارمند در حمل‌ونقل محلی ایالت بایرن آلمان روز جمعه دست به اعتصاب زدند و عملیات در بسیاری از شهرها را به‌طور کامل یا جزئی متوقف کردند.

 

اتحادیه کارگری وردی با این اعتصابات هشداردهنده، می‌خواست فشار را در مذاکرات بر سر دستمزد افزایش دهد.

 

یک سخنگوی این اتحادیه روز جمعه درباره مشارکت در این اعتصاب‌ها ابراز خرسندی کرد. به‌گفته وی، تأثیرات بر شرکت حمل‌ونقل نیز بسیار خوب بود و تراموا و متروها در ایستگاه‌ها ماندند.

 

بر اساس اطلاعات اتحادیه وردی، شرکت‌های حمل‌ونقل در مونیخ، نورنبرگ، رگنسبورگ، فورت، لندشوت، شواینفورت، بامبرگ و بایروث در تمام طول روز و تا پایان روز تحت تأثیر این اعتصاب‌ها قرار گرفتند.

 

در آگسبورگ نیز اعتصاب‌های هشداردهنده‌ای وجود داشت.

 

اتحادیه وردی و کارفرمایان اخیراً پس از دور پنجم مذاکرات، بدون اینکه به نتیجه‌ای برسند یا حتی قرار ملاقات دیگری ترتیب دهند، از هم جدا شده بودند. یکی از محورهای اختلاف، تعیین تاریخ برای انجام مذاکرات بعدی است. اتحادیه وردی می‌خواهد سال آینده دوباره مذاکره کند، کارفرمایان فقط یک سال بعد برای این منظور آماده‌اند.

 

اتحادیه وردی گفت: در پنج دور مذاکرات برای افزایش دستمزدها، تاکنون نتیجه‌ای حاصل نشده است. سینان اوزتورک، مذاکره‌کننده این اتحادیه توضیح داد: این حملات هشداردهنده نتیجه منطقی است.

 

اعتصاب‌ها در اعتراض به دستمزدها مدتهاست که در بخش‌های مختلف آلمان ادامه دارد.

 

اتحادیه‌های آلمان در روز اول ماه می مصادف با اعتراضات روز کارگر هم از عزم خود برای تداوم فشارها بر کارفرمایان برای احقاق حقوق خود و در صورت لزوم تداوم اعتصاب‌ها خبر دادند./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار